De start van een nieuw jaar vraagt om reflectie: Waarom doe je wat je doet?

Esther Communiceert is in 2018 gestart vanuit het idealisme om bedrijven en de mensen erachter te laten stralen om beter zichtbaar te zijn en meer resultaten te bereiken.
Hier staan wij nog steeds voor, we vinden het leuk om dit samen met de ondernemers en hun bedrijven in gang te zetten. Waarom? Omdat we merken dat onze enthousiaste aanpak aanspreekt en werkt. Ons uitgangspunt is altijd het oprechte verhaal van een bedrijf: Waarom is het ooit gestart, waarin is het uniek en voor ons heel belangrijk: welke communicatiewensen zijn er?  Wij maken de huidige communicatie-activiteiten inzichtelijk, gaan na wat geoptimaliseerd kan worden en inspireren met aanvullingen. Waar nodig geven wij ook de extra handjes.

Naast ons communicatie-advies zijn wij in 2023 ook meer de kant van eigen concept-ontwikkeling opgegaan: de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar, lancering van het inspiratieplatform voor jongeren Waarom doe je wat je doet? en organisatie van beursconcepten. Hierin kunnen wij onze ideeën fijn uiten!

Ook schrijven blijft een belangrijk onderdeel van ons werk. We verzorgen enorm veel interviews, nieuws- en persberichten, blogs en contentproducties. Met fijne reacties en complimenten na realisatie en publicatie.

Ons communicatiebureau groeit zo uit naar een creatief concept bureau waarbij vertrouwen, vrijheid en vindingrijkheid belangrijke waarden zijn. Samen met onze opdrachtgevers genieten we van onze inspiratiesessies, het delen van kennis, het harde werken en het vieren van successen.

Wil jij ook ervaren wat Esther Communiceert voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur ons een bericht (esther@esthercommuniceert.nl)