Ik ben Esther van der Lelie, getrouwd met Ronald en moeder van Fleur, Beau en Roos. Samen met onze hond Max wonen we in Driebergen, althans: Fleur woont doordeweeks in haar studentenstad.

​Vanuit mijn kantoor in Driebergen verzorg ik de communicatietrajecten voor mijn relaties. Ook ben ik veel bij de relaties te vinden, want samenwerken betekent ook elkaars omgeving leren kennen. Ik ben een positief en enthousiast persoon, pak aan en zie veel kansen en uitdagingen. En vanuit mijn perfectionisme zorg ik dat afspraken goed worden nageleefd.
Mijn ervaring heb ik opgedaan in zowel retail- als dienstverlening en productomgevingen. Ook ben ik goed bekend met de communicatie binnen (branche)verenigingen.

​Naast hard werken is voldoende ontspanning belangrijk. Drie keer in de week loop ik hard door de bossen in de omgeving. Heerlijk om fit te blijven en het hoofd leeg te maken. Met het gezin trekken we er vaak op uit om leuke dingen te doen. Even aandacht voor elkaar maken en mooie ervaringen opdoen. En dat doe ik ook met vrienden. Een weekendje weg, lunchen, naar een feestje, gezellig.

Tijdens mijn werk en privé wil ik genieten, dat is allerbelangrijkste. Vind jij ook niet?

Wil je met mij en mijn werkzaamheden kennismaken? Neem dan contact op.

Kennismaken? Bel mij op 06-21230643 of mail esther@esthercommuniceert.nl