Esther's story

Ik ben Esther van der Lelie, getrouwd met Ronald en moeder van Allium, Beau en Roos. Samen met onze honden Max en Mokka wonen we in Driebergen, althans: Beau en Roos zijn uitgevlogen en wonen in Utrecht.

​Vanuit mijn kantoor in Driebergen verzorg ik, samen met mijn team, de communicatietrajecten voor mijn relaties. Ook ben ik veel bij de relaties te vinden, want samenwerken betekent ook elkaars omgeving leren kennen. Ik ben een positief en enthousiast persoon, pak aan en zie veel kansen en uitdagingen. En vanuit mijn perfectionisme zorg ik dat afspraken goed worden nageleefd.
Deze eigenschappen zie ik ook terug bij mijn team, dat bestaat uit deskundige assistenten en creatieve tekstschrijvers, vormgevers, fotografen en filmers. Samen inspireren en begeleiden we veel mooie opdrachtgevers in veel sectoren. Gezamenlijk kunnen we bouwen op ervaring in retail, dienstverlening, cultuur, food,  ict, kunst, productie en (branche)verenigingen.

Naast hard werken is ook ontspanning nodig. Hardlopen in de bossen, fitness, skieën, met vriendinnen bijkletsen en borrelen horen er zeker bij!

Wil je met mij en mijn werkzaamheden kennismaken? Neem dan contact op.

Kennismaken? Bel mij op 06-21230643 of mail esther@esthercommuniceert.nl