Diensten

Teksten

Schrijven is zeg maar ‘ons ding’, van persbericht, productomschrijving, social media post tot interview en storytelling. Deel jouw tekstwensen met ons en we verrassen je met een aansprekende tekst met duidelijke opbouw en gericht aan jouw doelgroep.

PR

Is jouw bedrijf top of mind bij jouw doelgroep(en)? Heb je voldoende tijd, middelen en berichten om deze positie te behouden? Nee? Schakel ons in voor een brainstorm over uitstraling, plan van aanpak, uitvoering en bewaken ontvangst pr-berichten.

Brochures / flyers / magazines

Hoe breng jij bedrijfs- of productinformatie over aan jouw doelgroep? Offline of online? Met een brochure, bedrijfsmagazine of artikel in een vakblad? Of twijfel je welke wijze de beste is? We denken graag met je mee en/of verzorgen de inhoud in taal en beeld.

Events

Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Locatie, programma, sprekers, uitnodigingen, catering, give-aways, fotografie, muziek etc. Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van diverse bedrijfs-events en geniet volop als ieder het naar zijn zin heeft.

Kennismaken? Bel mij op 06-21230643 of mail esther@esthercommuniceert.nl